De nieuwe CAL’s starten weer

Terug naar home29 augustus 2017

De schoolvakanties zijn weer bijna voorbij. Dat is ook de tijd dat er weer actief wordt ontworpen. De nieuwe Crochet Alongs (CAL)komen er weer aan. Er start er een begin september en deze heet de Cosy woondeken CAL. Deze is vergelijkbaar met de deken die Scheepjes onlangs had. Hij is uitgebracht in 2 kleurvarianten Diverse vierkanten haken in verschillende steken en met verschillende kleuren, weer heel gezellig!!Scheepjes komt weer met een nieuwe cal die ze in samenwerking met Lillabjorncrochet hebben samengesteld.

Het gaat om de Spirits of Life wrap CAL die is geïnspireerd op de oorspronkelijke, inheemse textielkunsten van Amerika. Het doel is om meerdere steken en technieken te leren, met als resultaat een prachtige wrap, die in 3 verschillende kleurvarianten te maken is. Spirits of the Lake, Spirits of the Volcano of Spirit of the Orchid. De CAL start op 18 oktober, De patronen zijn verkrijgbaar in 10 talen, waaronder in het Nederlands en je download ze gratis via www.lillabjorncrochet.com.

Ga daar vast lekker kijken want ze heeft nog veel meer leuke dingen ontworpen zoals o.a. een mooie peacocktas. De kits voor de Spirits of Life Wrap liggen vanaf 27 september in de winkel. Dus doe gezellig mee dit najaar en zoek een CAL uit die bij jou past.

 

Veel plezier met het haken,

 

Jacqueline Gruntjes, Naaldboetiek Wijhe

De nieuwe CAL’s starten weer