Rondleiding Aardehuizen

StartdatumZondag 3 september 2017
CategorieVrije tijd
LocatieAardehuis-project Olst
AdresGietgors 2
PlaatsOlst
Aanvang14:00 uur
Eindtijd15:00 uur
Voor meer info bel:06 20415480

Algemene rondleiding bij de Aardehuis-wijk te Olst. Aanmelden is niet nodig. Vanwege de hoeveelheid informatie is de rondleiding vooral geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. De rondleidingen duren een klein uur. De rondleidingen starten vanaf het parkeerterrein aan de noordzijde van de wijk.

Routebeschrijving

Met de trein: Het bouwterrein in Zonnekamp-Oost ligt op loopafstand van NS-station Olst (ongeveer 10 minuten) en ligt naast het spoor. Na het verlaten van het station loopt u links de Stationsweg in en blijf je rechtdoor lopen, parallel aan het spoor in de richting van Deventer. Na de Stationsweg ga je rechtdoor de Joke Smitlaan in. Blijf daarna rechtdoor lopen en loop het grote bouwterrein op (Zonnekamp-Oost). Aan de overkant is de halfronde Romneyloods al zichtbaar: dit is het aardehuisterrein.

Met de auto: De straatnaam Rietgors is nog niet opgenomen in routeplanners en navigatie-systemen. Stel navigatie in op Kneu, Olst. Neem vanaf de N337 (de provinciale weg van Deventer naar Zwolle) de afslag Olst-Zuid. Volg de borden "Bouwverkeer Zonnekamp-Oost". U rijdt dan op de Kneu. Volg deze helemaal en sla niet af. Na 3 scherpe bochten ligt het aardehuis-terrein aan de rechterkant. Parkeer de auto aan de weg waar andere auto's staan.

Rondleiding Aardehuizen

Kom jij ook kijken?